کورکومین بهعنوان ادویه با نام زعفران هندی به بازار عرضه میشود و میتوان از آن بهعنوان رنگ خوراکی تا حدی خالصشده بهصورت پودری از ریزوم گیاه و اولئورسین استفاده کرد. در این موارد خاصیت طعم دهنده نیز دارد.
کورکومین (E100)، همچنین با نامهای «Cl زرد طبیعی 3»، «زرد زعفرانی»، «زرد زردچوبه» یا «دیفرویل متان» [7] از ریزوم Curcuma longa L. بهدست میآید و رنگ زرد یا نارنجی را ارائه میکند. نحوه سیم کشی باغ انگور به صورت دستی و مکانیزه می باشد.
رنگ زرد برای محصولات غذایی این رنگ خوراکی اساساً از کورکومین (شکل 1)، دو مشتق دیگر با نسبت های مختلف و مقادیر کمی روغن و رزین طبیعی در مواد خام تشکیل شده است. کورکومین در آب و دی اتیل اتر نامحلول است، اما در اتانول و اسید استیک یخچالی محلول است. نحوه ثبت فاکتور فروش در سامانه جامع تجارت در سامانه در حال بررسی می باشد.
این رنگ را می توان در اکثر محصولات غذایی مانند خردل، کاری، پائلا، محصولات لبنی تخمیری طعم دار، نوشیدنی های طعم دار، شیرینی جات از جمله آدامس های خنک کننده و جویدنی، شیرینی ها و محصولات خوب نانوایی، دسرها، یخ های خوراکی، چاشنی ها، خمیر ماهی و سخت پوستان استفاده کرد. همچنین نحوه استفاده از رنگ خوراکی ژله ای استفاده از این مواد بسیار عالی می باشد.
رب، سخت پوستان از قبل پخته شده، ماهی دودی، سوسیس، پوست پنیر خوراکی، پنیر فرآوری شده، سالامی و خمیر، جایگزین های غذا، سوپ، دانه ها و تکه های سیب زمینی خشک، مربا و ژله، مارمالاد، امولسیون های چربی و روغن از جمله چربی های قابل پخش، میان وعده ها، الکلی و سایر غذاهایی که در آنها رنگ زرد مورد نظر است. نحوه استفاده از رنگ پودری برای تزئین بسیار عالی می باشد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.