با مصرف لوبیا سبز منجمد لک های صورت را از بین ببرید

لوبیا سبز منبع خوبی از فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها است، اما تنوع این رنگدانه ها قبلا ناشناخته بود.

فلاونوئیدها حاوی آنتی اکسیدان های اساسی مانند کورستین و کامپفرول هستند، اما آنتی اکسیدان های مفیدتر و مفیدتری مانند کاتچین و اپی کاتچین نیز دارند.

لوبیا سبز منجمد بسیار خوش طعم می باشد.

نشان داده شده است که کاتچین شدت سکته را کاهش می دهد.

کاروتنوئیدهای موجود در لوبیا سبز حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند بتاکاروتن و لوتئین هستند.

برخی کاروتنوئیدهای خاص که در لوبیا سبز یافت می شوند می توانند از دژنراسیون ماکولا که کاهش بینایی و عملکرد چشم است، جلوگیری کنند.

لوتئین و زیگزانتین روی لکه زرد چشم متمرکز هستند و نقش کلیدی در جلوگیری از هرگونه استرس به عملکرد داخلی چشم دارند.

لوبیا سبز

اطمینان از قوی ماندن این سطوح کاروتنوئید برای جلوگیری از زوال بینایی یکی از مزایای فراوان گنجاندن لوبیا سبز در رژیم غذایی متعادل شماست.

کلسیم موجود در لوبیا سبز برای جلوگیری از پوکی استخوان و پوکی استخوان ضروری است.

این لوبیا همچنین حاوی ویتامین K، A و سیلیکون است.

کمبود در بسیاری از این ترکیبات با افزایش تحلیل استخوان، استحکام و دوام مرتبط است.

سیلیکون رایج ترین ماده معدنی نیست که در مورد آن شنیده می شود و مقادیر قابل توجهی آن در بیشتر غذاها نسبتاً نادر است.

با این حال، لوبیا سبز منبع عالی سیلیکون است که یک عنصر کلیدی در بازسازی استخوان و سلامت کلی استخوان است.

لوبیا سبز در مقایسه با اسفناج حدود دو برابر آهن دارد.

آهن جزء گلبول‌های قرمز خون است که برای انتقال اکسیژن از ریه‌ها به سلول‌های سراسر بدن ضروری است.

اگر با کم خونی، انرژی های چکه کننده یا متابولیسم پایین دست و پنجه نرم می کنید، لوبیا سبز غذای جادویی است که به آن نیاز دارید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.