سیب وینجر
از آنجایی که کمی گران تر است، استفاده از سرکه سیب چندان رایج نیست، اما اگر سس دوست دارید، باید در بازدید بعدی خود از سوپرمارکت به آن فرصت دهید و با آن یک وینگرت خوشمزه برای یک سالاد متعادل تهیه کنید.
سیب قرمز لبنان از فروش بالایی برخوردار است.
سالاد
نه تنها در سس می توانید طعم لذیذ سیب را اضافه کنید، بلکه می توانید از تکه های سیب نیز برای افزودن طعم ترش یا شیرین به سالاد خود استفاده کنید.
به طور کلی، آنها را به صورت تازه با پوست یا بدون پوست استفاده می کنند، اما کسانی هم هستند که برای تشدید بیشتر طعم و تبدیل شدن به ماده ای که در سالاد بیشتر به چشم می آید، سیب ها را روی گریل یا در فر برشته می کنند.
دسر
از سیب کاراملی معروف گرفته تا کمپوت و مربا، در دنیای شیرینیپزی بینهایت موادی وجود دارد که میتوانید با سیب درست کنید.
تنها عیب آن این است که به عنوان یک عنصر تزئینی چندان مفید نیست، زیرا ظاهر آن به سرعت در اثر اکسیداسیون خراب می شود و در عرض چند دقیقه سیاه و بی اشتها به نظر می رسد.
سیب: خواص، فواید و دستور العمل ها
سیب یکی از میوه هایی است که دارای فواید سلامتی بیشتری است.
ضرب المثل «یک سیب در روز پزشک را دور می کند» تصادفی نیست، زیرا مصرف آن تأثیر بسیار مثبتی بر بدن انسان دارد.
از جمله، آنها سرشار از مواد آنتی اکسیدانی و فیتوشیمیایی هستند که به کاهش سطح قند خون کمک می کنند.
سیب علاوه بر فواید تغذیهای متعددی که دارد، بسیار سیرکننده است: خوردن آن بهعنوان دسر یا میانوعده، اشتهای شما را برآورده میکند و به این ترتیب، از خوردن بیش از حد لازم جلوگیری میکند.
بنابراین میوه ای ایده آل برای کاهش وزن است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.