استفاده از رنگ خوراکی که باعث مرگ می شود

وقتی صحبت از نوشیدنی ها می شود، رنگ آنها بر طعم شیرین یا تلخ آنها تأثیر می گذارد. افزودن رنگ‌های مختلف غذا، اما عدم تغییر طعم، طعم را به روش‌های متفاوتی تغییر می‌دهد. به عنوان مثال: برای آب پرتقال، رنگ نارنجی روشن تر، به نظر ما شیرین تر است. نحوه سیم کشی باغ انگور به صورت مکانیزه می باشد.

افزودن رنگ قرمز تیره باعث می شود طعم نوشیدنی توت فرنگی شیرین تر از شکل قرمز روشن تر همان نوشیدنی باشد. در حالی که به نظر می رسد یک نوشیدنی سبز روشن طعم شیرین تر از یک نوشیدنی سبز تیره دارد. نحوه ثبت فاکتور فروش در سامانه جامع تجارت به صورت آنلاین می باشد.

غذا به عنوان یک نیاز اساسی برای مصرف کنندگان انسان، باید سالم و ایمن باشد. با این حال، در این زمینه، رنگ نیز یکی از چشمگیرترین ویژگی های مواد غذایی است که به طور مستقیم ترجیح، انتخاب و تمایلات غذایی مصرف کنندگان را تعیین می کند. با این حال، استفاده از افزودنی های رنگی در مواد غذایی با بحث هایی مواجه است. نحوه استفاده از رنگ خوراکی ژله ای برای سلامتی مفید می باشد.

در مقیاس جهانی، استفاده از رنگ‌ها در مواد غذایی با چالش‌هایی با اختلاف نظر مواجه شده است، به‌ویژه زمانی که در دوزهای بالا به آن اضافه می‌شوند (یعنی زمانی که بیش از دوزهای توصیه شده) اضافه می‌شوند.

با این وجود، در سطح صنعتی، تقاضا برای رنگ‌های طبیعی برای فرآوری مواد غذایی در حال افزایش است، که بیشتر به دلیل نگرانی در مورد خطرات سلامتی ناشی از برخی افزودنی‌های مصنوعی است که می‌توانند در سطوح متابولیکی، فیزیولوژیکی و سمی سمی باشند. همچنین نحوه استفاده از رنگ پودری بر رشد کودک تاثیر دارد.

  • منابع:
    1. Eating with your eyes: how colour impacts our psychology and relationship with food

  • تبلیغات: 
    1. سیستم های تایل سقف برای ساختمان مدارس
    2. سه پروژه از جمله سالن ورزشی در، راهروها و کافه
    3. قطره بزرگی از چسب داغ یا چسب پارچه
    4. شرکت‌های مختلف رویه‌های متفاوتی در انتخاب عطرسازان خود دارند

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.